Generatoare electrice pentru casa

Generatoare electrice pentru casa

Ce este un generator de curent pentru casă? Ce înseamnă?

Generatoarele pentru casă, Generatoarele de rezervă, generatoarele de veghe sunt toate denumirile unui generator cu un singur scop – de a furniza energie electrică în timpul unei întreruperi.

Majoritatea generatoarelor de rezervă pentru acasă sunt conectate la alimentarea cu gaz existent (LP Gaz sau gaz natural). În cazul gazelor naturale, aprovizionarea este practic nelimitată ceea ce înseamnă ca niciodată nu se va intrerupe alimentarea. Cu rezervorul corect, un generator de standby poate funcționa timp de o săptămână sau mai mult pe gaz LP.

Generatorul de curent este conectat la casă printr-un comutator de transfer automat (ATS). Sistemul generator detectează o întrerupere de curent în momentul în care se produce și generatorul pornește. După câteva secunde pentru încălzire și stabilizare, ATS izolează liniile de alimentare cu utilități și conectează liniile de alimentare a generatorului de curent.

Curentul este restabilit în casă în câteva secunde după producerea întreruperii.

Există o serie de motive pentru care merita sa deții un generator standy. Acestea păstrează frigiderele și congelatoarele, aerul condiționat sau cuptorul in functiune, Becurile din casa funcționează și pompa de la soclu menține subsolul uscat.

Unele sunt concepute pentru a menține doar elementele esențiale alimentate precum frigidere sau, în unele cazuri, echipamente medicale. Alte generatoare de curent pot furniza o energie pentru o întreagă casă sau o moșie mare.

Mai ales după un dezastru natural ca un uragan, ele mențin curentul în timpul întreruperilor mai mari de o săptămână sau mai mult. După uraganul Sandy, dupa 5 săptămâni inca mai erau oameni fără curent.

Cea mai bună parte a unui generator de standby este acela care funcționează chiar și atunci când nu sunteți acasă. Dacă a avut loc o întrerupere lungă în timpul perioadei de îngheț, conductele ar putea îngheța și izbucni provocând pagube majore în locuință. Cu un generator de rezervă, locuința rămâne caldă deoarece cuptorul funcționează chiar dacă există o întrerupere.

Generatorul de curent pentru casă este de obicei utilizat pentru ca generator de rezervă pentru casa ta. Acesta este utilizat pentru a alimenta electricitate pentru casa dvs. atunci când se taie curentul centralizat a casei dvs. Comparativ cu alte generatoare, generatorul pentru gheată sunt mai mici și au o putere redusă. Generatorul pentru casă este un sistem electric de rezervă care funcționează automat. În câteva secunde de la întreruperea utilității, un comutator de transfer automat sesizează pierderea de energie, comandă generatorul să pornească și apoi să transfere sarcina electrică la generator.

Pentru acasă, cel mai convenabil generator este un mic grup portabil care poate fi mutat oriunde doriți.

Generatorul de tip silentions este întotdeauna cea mai bună alegere dacă nu doriți să vă deranjați vecinii.

Ce avantaje au generatoarele de curent pentru casă?

Unul dintre avantajele Uriașe in a avea un generator casnic este acela ca nu depinzi în totalitate de o companie de utilități. Deși este posibil să nu doriți să vă folosiți generatorul cu normă întreagă datorită companiei de servicii care furnizează energie electrică mai ieftin decât o puteți genera, aceasta vă ajută atunci când liniile de alimentare cad, cum ar fi în timpul furtunilor severe în orice moment al anului. În funcție de dimensiunea generatorului pe care îl aveți, este posibil să fiți nevoit să pierdeti curent între diverși utilizatori până când reîncepe puterea principală, dar vă poate feri de îngheț până la moarte sau înfometare.

Există o mulțime de motive pentru a avea o alternativa la curent. Poate fi din cauza unei furtuni sau a unei condiții climatice groaznice care au facut astfel incat cablurile electrice să nu fie alimentate. Poate fi, în același mod, rezultatul direct al unei probleme cu alimentarea de energie electrică în locuinta ta in special in cazul in care alimentarea cu energie electrică este împiedicată datorita câtorva variabile.

În cazul în care sunteți intr-o zonă cu întreruperi de curent, atunci ar fi mai bine să fiți pregătiți pentru a reintampina ca lucrurile să se întâmple. Tot ce aveți nevoie este un generator de rezervă comercial care vă va oferi puterea necesară, având în vedere puterea pe care o poate păstra. Generatorul funcționează în mod normal, schimbând forța în vitalitate electrică, care este motivul pentru care aveți șansa de a continua exercițiile de acasă, pe măsură ce interferența de curent continuă.

Este recomandată configurarea unui generator comercial, astfel încât, odată ce alimentarea electrică este intrerupta, generatorul dvs. va răspunde într-o secundă, oferindu-vă curent electric constant, de parcă nu s-a întâmplat nicio influență de dezactivare a curentului. Acesta este activat imediat, odată ce o intruziune de alimentare se face folosind un comutator de schimb care este configurat. Cu ajutorul generatorului, puteți reporni gadgeturile pe care le aveți acasă, printr-o întrerupere a curentului.

Nu veți avea nicio problemă atunci cand veti avea ceva de gatit, în cazul în care utilizați cantități mari necesare pentru pregatirea mancarii si aveti nevoie sa folositi energie electrica. În orice caz, puteți observa programul dvs. preferat de televiziune chiar și in cazul unei avarii grave la alimentarea cu energie electrica de la retea. Nu va trebui să folosiți lumina reflectoarelor și diferite surse de lumini. Întreaga familie poate de asemenea să folosească telefonul și să se joace și pe computer.

O tonă de activitati ar trebui să fie posibile cu ajutorul producătorilor de generatoare electrice kohler. Dacă ai dorința de a rămâne afară în propria curte cu familia, poți avea propriul tău generator acasă deoarece poți să-l aduci oriunde.

Generatoarele portabile pe benzină sunt printre cele mai simple metode de a menține un fel de sursă de energie de rezervă în toată casa. Realizate în mai multe dimensiuni, generatoarele de gaze portabile Adelaide pot fi de asemenea utilizate în mai multe scenarii diverse, cu condiția ca benzina sau propanul să poată fi utilizate pentru performanțele sale. Mai jos sunt prezentate câteva dintre avantajele menținerii unui generator de gaz portabil.

Pentru proprietarii de case, generatoarele pe motorină Adelaide sunt cu siguranță o soluție excelentă pentru a ajuta membrii familiei să isi poata desfasura activitatea ori de câte ori sursa de energie a gospodăriei cade dintr-un anumit motiv. Fie ca urmare a unor linii electrice cazute sau a unei întreruperi a serviciului din cauza vremii, generatorul de gaz portabil ar putea fi pornit, conectat la circuitul electric al casei și, de asemenea, va menține aparate cruciale, precum aer condiționat, compresoare de aer și, de asemenea, operațional toaster până la restabilirea energiei electice. De obicei, acest lucru înseamnă că nu mai există mâncare stricată de aruncat după o pana de curent, menține interiorul casei tale confortabil, chiar dacă vremea nu este la fel de încurajatoare.

Generatoarele pentru acasă pot fi în mare măsură valoroase în cazul în care locuiți intr-o zona care întâlnește interferențe constante de curent. Există totuși o mulțime de reguli și controale la care trebuie să le depuneți atunci când ele functioneaza.

În cazul în care nu ați folosit niciodată generatoare comerciale anterior, ați cumpărat sau închiriat unul, iată câteva lucruri utile.

Examinarea puterii și alegerea unei zone potrivite

Cel mai semnificativ lucru este să inspectați puterea generatorului dvs. Micile generatoare pentru locuințe nu sunt în cea mai mare parte capabile sa controleze o casa intreaga. Asta înseamnă să vezi care sunt aparatele de uz casnic pe care le vei putea utiliza eficient pe generatorul tău.

Este posibil să aveți capacitatea de a aprinde luminile din camera familiei și de a vedea televizorul, în orice caz, cel mai probabil nu veți putea utiliza si computerul simultan. Consumatorii de importanta majora, cum ar fi boilerele electrice, statiile de calcat nu vor funcționa optim cu un generator individual. În cazul în care nu puteți verifica puterea fiecăruia dintre dispozitivele dvs., investigați regulile producatorului – și nu lăsați să ruleze o un echipament electric pentru acasă în cazul în care nu este recomandat sa fie utilizat cu generatorul dvs.

În același mod, trebuie să alegeți o zonă potrivita pentru generatoarele dvs. Acest loc ar trebui să fie undeva unde poti ajunge repede, dacă energia electrica cade din senin. În plus, verificați în mod constant dacă are suficient combustibil în el – reîncărcarea combustibilului de generator este periculoasă și nu este recomandată in timpul functiunii.

Păstrarea generatorului pentru locuinta.

Indiferent ca se va produce sau nu o cadere de curent in urmatoarea perioada de timp, ar trebui să efectuați o privire standard la generatorul dvs. pentru a garanta că, el funcționează. Puteți face acest lucru pornind motorul de la lună la lună, în orice caz, este posibil să fie nevoie să-l revizuiți în fiecare an pentru a preveni aparitia oricăror probleme.

Un generator comercial kohler oferă multe preferințe clientului. În momentul în care casa ta cade tensiunea, din orice motiv, generatorul va porni prompt și complet și va oferi casei tale curentul necesar pentru lucruri fundamentale, de exemplu, răcire, lumini și orice altceva ai avea nevoie. Acest lucru poate fi foarte util în condițiile de criză. Unul din avantajele grozave ale generatoarelor de curent este faptul că acestea sunt produse pentru a porni imediat când are loc o cadere de tensiune. Acest lucru vă protejează in a va lasa familia într-o situație de criză. Cu astfel de progrese în dezvoltare, nu trebuie să vă impiedicați în încercarea de a cauta lanterne electrice doar pentru a afla că nu au baterii sau sa gasiti surse de lumina ce pot lua foc. Un generator poate reprezenta securitate pentru familia dvs. în cazul în care curentul cade.

Care sunt dimensiunile corecte ale generatorului de curent pentru casa mea?

În primul rând, un proprietar de locuința trebuie să își dea seama de cerințele de alimentare pentru aparatele sale principale. Apoi, el sau ea ar trebui să adauge această figură matematică la toate aparatele care implică sarcini de rulare fixe. De exemplu, încălzitoarele de apă, luminile, unitățile de aer condiționat etc. Apoi, proprietarul de locuințe poate utiliza orice calculator de măsurare al curentului ce poate fi găsit online.

O parte din întrebare este cât de mult doriți să cheltuiți cu un generator electric. Vorbim de o lunga perioada de timp sau de o zi sau doua. Mai întâi frigiderul sau congelatorul. Un 3 kw se poate ocupa de asta. Dacă aveți o pompă cu puț, nu uitați asta. Ați afla rapid cât de mult depindeți de el.

Am rulat o pompă de 240 volți pe 120 volți, fără nicio problemă, cu excepția volumului redus. Ceea ce am făcut a fost să tăiem cablul de alimentare și am instalat o priză, ce sa o pot conecta la ieșirea generatorului.

Dacă te uiți la o întrerupere pe termen lung, recomand bateriile și un invertor de putere să fie utilizate împreună cu generatorul. Când trăiam in perioada in care a cazut curentul, aveam să utilizez frigiderul cu generatorul timp de jumătate de zi, făcându-l cât mai rece în timp ce încărcam bateriile. Apoi, activati aparate electrice de joasă putere, cum ar fi tv prin satelit, computer, lumini, ventilator.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *